KYLPYTYNNYRIT PUUSTA - Spadealers

PUUSTA VALMISTETUT KYLPYTYNNYRIT

SpaDealers’in kylpytynnyrit on valmistettu lämpökäsitellystä männystä, ja siksi ne ovat tiiviitä. Väritys on kauttaaltaan ruskea. Lämpökäsittely tapahtuu korkeassa lämpötilassa ja höyryssä. Ympäristöystävällinen materiaali ilman kemikaaleja ja muita lisäaineita.

Lue lisää lämpökäsitellystä männystä

 • Basic

  Perinteinen puinen kylpytynnyrimallimme, joka valmistetaan lämpökäsitellystä männystä ja toimitetaan joko puukamiinalla tai kaasukamiinalla varustettuna. Saatavissa myös malli, jossa sähkölämmitys ja suodatustoiminto.
 • Exclusive

  Tässä mallissa on ekstraa, nimensä mukaisesti. Lämpökäsitellystä männystä valmistetun Exclusiven sisäseinissä ja -lattiassa on läpinäkyvä muovipinnoitus ja irrotettavat penkit puhdistamisen helpottamiseksi. Veden lämmitykseen ulkoinen kamiina, joka toimii joko puulla tai kaasulla. Saatavissa myös sähkölämmitteisenä ja suodatustoiminnolla varustettuna.
 • Prestige

  Edistyksellisin ja loistokkain mallimme, jossa kiinteä penkkirakenne, eli vesi ei pääse penkistön alle. Muovipintainen sisäpuoli on helppo pitää puhtaana. Lämmitysvaihtoehtoina ulkoinen kamiina joko puu- tai kaasulämmitteisenä. Lämpimässä ilmanalassa tai sisätiloissa käytettävässä versiossa sähkölämmitys ja suodatus.
 • Relax

  Relax on malleistamme pienin, yksinkertaisesta 1-2 hengen vilvoittelualtaasta ylelliseen porealtaaseen. Varusteina saatavissa mm. muovitettu sisäosa ja puu- tai kaasukamiina. Täysin eristetyssä mallissa sähkölämmitys, suodatus ja muovitettu sisäpuoli.

SpaDealers’in kylpytynnyreissä on joko puulämmitys, kaasulämmitys tai sähkölämmitys. Täältä saat lisätietoa lämmittämisestä ja eri lämmitysvaihtoehdoista.

Referenssikohteet